21 oktober 2023

Blijvend bezwaar tegen Project One van Ineos!

Ja, wij blijven ons verzetten tegen een vergunning voor de bouw en de exploitatie van een ethaankraker door Ineos.

Op 11 november 2023 dienen wij onderstaand bezwaarschriften in. U kunt dit mee ondertekenen via dit formulier of Klik binnen het kader hieronder:

Klik op de tekst hierboven om het bezwaar te onderschrijven.

Op 11 november 's avonds dienen we bovenstaand bezwaarschrift met begeleidend schrijven in op het omgevingsloket. Uw eigen bezwaar schrijft u -indien u wenst- in een veld op formulier. Elk eigen bezwaar wordt toegevoegd aan de pdf die we genereren vlak voor de deadline (op 11 november eindigt het openbaar onderzoek). Zo kunt u zelf snel en makkelijk een persoonlijk bezwaarschrift indienen.

Help deze ‘nee-stem’ krachtig te maken door dit bericht te forwarden, de link van het formulier te posten op jouw sociale media of aan iemand met veel volgers te vragen om het bezwaar mee te verspreiden. 

Samen verhogen we het aantal ondertekenaars. 

U kunt er ook voor kiezen om een uitgebreid bezwaarschrift in te dienen in het omgevingsloket. Vink in het formulier een optie "Mail me een uitgebreid bezwaarschrift dat ik kan indienen via het omgevingsloket". Mensen die dat selecteren mail ik een korte handleiding met twee voorbeeld bezwaarschriften.


Lees meer:

Vernieuw je bezwaar tegen Ineos op de website van Grootouders voor het Klimaat